Постигнах пълно възстановяване на косата си! Нека ви разкажа!
В тинейджърските ми години бях изтощила косата си до краен предел! Съжалявах горчиво за безразсъдните си идеи! Исках да бъда брюнетка, после блондинка… Накрая се оказа, че имам всички цветове на есента на главата си.

Извиних се на косата си от цялото си сърце! Обещах от тогава нататък да я обичам и да се грижа за нея! И ето ме днес! От главата ми се изливат над метър къдрици! Напълно възстанових косата си!

Съставките , които ми помогнаха да постигна тези резултати, съм включила в козметиката VH by Vladislava! С нея се храни косата ми вече две години.
За силноизтошена, третирана коса,използвайте дълбокоподхранващата серия! Лесно ще я познаете- с розов етикет. Активните и съставки са кератин, арганово масло, алое вера, дива роза.
Ако имате косопад, комбинирайте със серията за растеж! Тя е със светло зелен етикет за жени и с тъмнозелен етикет за мъже. Активните и съставки са коприва, жен-шен, салвия, стволови клетки от грозде, бреза.
Ако косата ви е боядисана изберете серията със златен етикет! Активните и съставки са: екстракт от киноа, хиалуронова киселина, арганово масло, кокосово масло.
Ако косата ви бързо се омазнява, препоръчвам серията за мазна коса! Лесно ще я познаете с бял етикет. Активните и съставки са пребиотични екстракти и зелен чай.
Продуктите не съдържат парабени, сулфати и силикон.
https://www.vhbyvladislava.com/c/antiloss-care/
www.vhbyvladislava.com

Козметика за коса VH by Vladislava

Козметика за коса VH by Vladislava